straight from the top of my dome

As I rock, rock, rock, rock, rock the microphone

 

[@more@]

Avui ha començat increiblement be. L'AhSe s'ha despertat tard i sense ganes, s'ha dutxat massa rapidament i no s'ha fet el te negre per a despertar-se. Perque? Doncs… deu ser que no en tenia gaire temps.

L'AhSe cansada i sense haver begut el te ha sortit de casa cap a l'oficina de correu. Li tocava recollir dues coses molt malament especificades, una de la qual sospitava que podia ser justament aixo que esperava. En efecte, el segon paper de recollida de coses, el va canaviar per una bossa gran i feixuga amb una caixa de cartro dins. El LLibre!!! 

Avui l'AhSe ha rebut la segona edicio dEl LLibre. Algu es pot imaginar l'esdeveniment?!? Avui l'AhSe ha pogut obrir El LLibre!!! El qual l'havia comprat el 17 de febrer a la nit, amb un bon intercanvi monetari, en internet. (Fins i tot, li va sortir ben barat…)

Segurament no se sabra, pero la veritat es que l'AhSe ja en tenia'L LLibre. Aixo si, nomes en format "fotocopia". Sent la fotocopia la primera edicio, es clar! Cosa que no vol dir que l'AhSe no hagi tingut un dia a les seves mans El LLibre – la primera edicio. Tot al contrari, com que l'AhSe L'havia tingut, s'havia fet una fotocopia per a no desprendre's d'Ell mai. Es a dir, l'AhSe en gaudia d'una cosa de manera il-legal i a mes, sense cap remordiment. Igualment, encara sense haver pagat gairebe res per tenir la fotocopia, l'AhSe sempre ha estat plena d'agraiments per a qui en 1992 L'havia escrit!

I aixi es com es va comprar la segona edicio, la qual ha vist la llum d'aquest sistema planetari en 2005 a.d. 

                                                         L'AhSe te El LLibre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                                                 L'AhSe rocks!

 

    http://youtube.com/watch?v=6qaAiXN-7GE 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.